Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Hieronder de veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden 🙂

Onze activiteitenprogramma’s op locatie worden aangeboden vanaf 8 jaar en ouder.

Al onze buitensportmaterialen worden jaarlijks gekeurd en frequent gecontroleerd op gebreken. Daarnaast werken wij met professioneel opgeleide instructeurs welke jaarlijks bijgeschoold worden.

Om onze diensten rendabel te houden hanteren wij bij onze activiteitenprogramma’s op locatie een minimum aantal van 20 deelnemers en hanteren wij voor onze clinics op locatie een minimum aantal van 12 deelnemers.

Dat is zeker mogelijk! Alleen moeten wij helaas wel de prijs doorberekenen voor het minimum aantal personen, om het arrangement of de activiteit voor ons rendabel te houden.

Ja, dat kan zeker. Wij stellen graag een offerte voor je op waarbij het gekozen uitje dan voor een bepaalde termijn in optie staat.

Wij adviseren kleding aangepast aan de weersomstandigheden. De kleding moet niet te strak zitten. Er moeten (stevige) schoenen worden gedragen. Slippers en sandalen zijn niet toegestaan en sierraden kun je ook het beste thuis laten.

Onze Fatmax Clinic wordt aangeboden vanaf 16 jaar en ouder. De overige Clinics kunnen wij aanbieden bij deelnemers vanaf 12 jaar en ouder.

Wij zijn en blijven een buitensportbedrijf, bij een beetje regenachtig weer zullen de buitensportactiviteiten gewoon doorgaan. Bij gevaarlijk weer (onweer of harde storm harder dan windkracht 7) zullen wij de activiteit van onze kant kosteloos annuleren.

Annuleren is altijd mogelijk, echter zitten hier helaas wel kosten aan verbonden. Wij hebben heldere spelregels opgesteld omtrent ‘annuleringen’. Deze zijn allemaal terug te vinden in onze Algemene Voorwaarden.

Ja hoor, dit is geen probleem. Het aantal personen mag je nog tot maximaal 7 dagen voorafgaand aan je uitje wijzigingen.

Jullie kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van jullie uitje vrijblijvend wijzigingen aan ons doorgeven binnen het deelnemersaantal. Wij zullen jullie uiterlijk 6 dagen voor aanvang de digitale factuur van jullie arrangement toe mailen. Dit is tevens de eindfactuur en dient minimaal 1 dag voor aanvang betaald te zijn. Betaling kan gewoon middels bankoverschrijving.

Ja hoor, sterker nog, onder ons kopje ‘prijzen’ hanteren wij verschillende staffelprijzen bij verschillende groepsgroottes. Hoe groter de groep hoe meer korting je krijgt!

Vrijblijvende offerte

Op zoek naar een gaaf uitje?

Follow Us