Vrijgezellenfeest Twente

Wilt u de aanstaande bruid of bruidegom eens goed verrassen? Dan is een spetterend vrijgezellenfeest in Twente de optimale manier om hem of haar voorgoed afscheid te laten nemen van het eens zo geliefde vrijgezellen bestaan. Natuurlijk kan dit op ludieke wijze en precies op de manier zoals u dit voor ogen heeft.

Vrijgezellenfeest ideeën liggen niet voor het oprapen en een beetje professionele hulp is dan ook altijd welkom. Outdoor Unlimited biedt diverse arrangementen voor een onvergetelijke vrijgezellendag, zodat u zelf geen omkijken heeft naar de organisatie. Onze jarenlange ervaring verzekert u van een geweldig vrijgezellenfeest in Twente.

Klik hier voor meer info

Vrijgezellenfeest ideeën voor vrijgezellenavond Twente

Bij Outdoor Unlimited kunt u diverse vrijgezellenfeest ideeën opdoen, van een leuke vrijgezellenavond tot een volledige vrijgezellendag in Twente. U heeft momenteel de keuze uit 6 speciale vrijgezellenfeest arrangementen, waarbij vooral onze Outdoor Day veel populariteit geniet onder zowel groepen mannen als vrouwen.

Gedurende deze geheel verzorgde vrijgezellendag fietsen de deelnemers onder leiding van een professionele mountainbike instructeur een enerverende mountainbiketocht. Na een uitgebreide lunch lopen zij vervolgens een spannende GPS tocht met meerdere uitdagende activiteiten. De Outdoor Day staat dan ook garant voor een actief vrijgezellenfeest in Twente.

Uniek vrijgezellenfeest in Twente voor mannen of vrouwen

Mannen en vrouwen hebben vaak een andere voorkeur op het gebied van hun ideale vrijgezellenfeest. Outdoor Unlimited biedt daarom voor beide groepen wat wils. Zo is er voor mannen onze Outdoor Commando vrijgezellendag in Twente, waarbij de deelnemers het onder leiding van een geharde commando zwaar krijgen te verduren.

Vrouwen kunnen hun hart ophalen aan onze speciale Gooische Vrouwen vrijgezellendag, waar zij als echte Gooische vrouwen ontvangen zullen worden op een rode loper en met een persoonlijke bodygoard. Dit vrijgezellenfeest in Twente staat geheel in het teken van Gooische vrouwen en bijbehorende gezellige activiteiten.

Neem contact met ons op

Leuke vrijgezellendag Twente organiseren

Natuurlijk biedt Outdoor Unlimited ook vrijgezellen activiteiten die zowel bij mannen als vrouwen in de smaak zullen vallen. Een goed voorbeeld van zo’n vrijgezellendag is bijvoorbeeld ons splinternieuwe Beat the Bachelor arrangement, dat deelnemers de mogelijkheid biedt om te kiezen uit diverse activiteiten zoals het Canadese Kano varen of de uitdagende Klimwand.

Welke vrijgezellen activiteiten u ook kiest: bij Outdoor Unlimited kunt u rekenen op een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Twente. Wilt u een familiedag, bedrijfsfeest of teamuitje organiseren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op via info@outdoorunlimited.nl of bel naar 06 – 437 666 58 voor meer informatie over de mogelijkheden.

Nieuws

Unieke bedrijfsuitjes in Overijssel

Toen wij 7 jaar geleden ons buitensportbedrijf hadde

19 februari 2017 read more

Nieuwe vrijgezellenfeesten

Wij zijn 7 jaar geleden gestart met het aanbieden va

22 januari 2017 read more