Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Vriendendag Overijssel

Gezellig een dagje weg met vrienden, maar heb je nog geen idee wat te doen? Outdoor Unlimited heeft een heel leuk aanbod voor een vriendendag Overijssel. Wat denk je van een actief dagje schieten, met vier schietonderdelen. Of het leuke Ik hou van Holland thema met de ludieke quiz over Nederland? 

Een gezellige vriendendag Overijssel

Of het gezelschap nu bestaat uit enkel mannen, vrouwen of gemengd, voor iedere vriendengroep is een passend thema te vinden. Van het spannende, maar hilarische Maffe Maffia thema tot een typisch Twents arrangement, een vriendendag Overijssel met Outdoor Unlimited is een echte aanrader. Tevens heb je de keuze per thema uit diverse arrangementen. Hierdoor kan je kiezen uit de tijdsduur, verzorging en natuurlijk de prijs per persoon. 

Tot in de puntjes geregeld

Een vriendendag Overijssel bij Outdoor Unlimited is zoals gebruikelijk tot in de puntjes geregeld. Bij aankomst neemt de leiding jou en de deelnemers in ontvangst waarna het programma van start gaat. Een vriendendag Overijssel is natuurlijk niet compleet met de nodige drankjes, die vanzelfsprekend al klaar staan. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, bij Outdoor Unlimited profiteer je van scherpe prijzen voor een top vriendendag Overijssel!

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving