Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Verhuur attracties

Een evenement opleuken of aankleden door middel van een springkussen of enorme stormbaan is natuurlijk hartstikke leuk. Ideaal voor de aanwezige kinderen en het biedt reuze vermaak de gehele dag door. De verhuur attracties van Outdoor Unlimited zijn eenvoudig op te zetten en zeer voordelig in huurprijs. Kijk daarom snel en maak je keuze!

Top verhuur attracties

Heb je een leuk personeelsfeest georganiseerd of een dag met de hele familie? Of misschien wel een jaarlijkse braderie of dorpsfeest? De verhuur attracties van Outdoor Unlimited passen op ieder evenement en is uiterst geschikt voor kinderen, maar ook volwassenen. Denk hierbij aan een Disco Springkussen, het Apenspel of de altijd populaire Sumo pakken. Daag elkaar uit en probeer maar eens rechtop te blijven staan in die dikke pakken. De attracties zijn altijd een succes, dus probeer het gerust een keer zelf uit en creëer een top dag voor jong en oud!

Goed geregeld

Outdoor Unlimited staat er om bekend dat de levering van diensten prima in orde is. Zo ook de verhuur attracties is tot in de puntjes geregeld. Wanneer je kiest voor verhuur attracties profiteer je van de scherpste prijzen, beste voorwaarden en altijd top kwaliteit attracties. 

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving