Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Teamtraining Overijssel

Een teamtraining houdt over het algemeen in dat een groep leerlingen, collega’s of teamgenoten nader tot elkaar komt door middel van oefeningen, spreken en het samenzijn in een bepaalde omgeving waar teambuilding centraal staat. Ook Outdoor Unlimited houdt zich bezig met het voorbereiden van een teamtraining Overijssel waar jij samen met andere deelnemers aan kunt deelnemen.

Fijne teamtraining Overijssel

Vaak wordt een teamtraining als zeer positief ervaren. Het hoeft namelijk niet enkel samen met collega’s te zijn, maar het kan ook met leden van de vereniging of sportclub om deel te nemen aan een teamtraining Overijssel. Ook scholen kiezen vaak aan het begin van een nieuw schooljaar voor een dagje teamtraining. Teambuilding staat zoals gezegd centraal, waardoor samenwerken wordt getraind. Teamtraining Overijssel kan ook gecombineerd worden met ‘Fun’, in het zogenaamde ‘Funbuilding’. Hierbij wordt er meer op een speelse wijze getraind op samenwerken, door middel van spelletjes en een GPS tocht.

Diverse arrangementen

Naast de twee thema’s; Teambuilding en Funbuilding kan er bij de teamtraining Overijssel ook gekozen worden uit diverse arrangementen. Deze verschillen in tijdsduur en bijvoorbeeld het aanbod aan eten en drinken.

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving