Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Sportief vrijgezellenfeest

Wil je voor je beste vriend of vriendin een te gek vrijgezellenfeest organiseren? En wil je liever niet heel de dag de lolbroek uithangen, maar ook nog wat ondernemen? Een sportief vrijgezellenfeest bij Outdoor Unlimited is dan de ultieme oplossing. Met een keuze uit vele diverse thema’s en arrangementen zal de vrijgezel een fantastische dag beleven!

Gezellig en sportief vrijgezellenfeest

Een sportief vrijgezellenfeest betekend vanzelfsprekend niet dat de gehele dag op top niveau gesport dient te worden, lol en gezelligheid staan sowieso centraal. Een vrijgezellenfeest is in spelverband, een uitstekend thema hiervoor is het Beat the Bachelor programma of het Outdoor Day thema. Beide sportieve onderdelen waarbij je onder het genot van een hapje en drankje actief bezig bent. Een sportief vrijgezellenfeest is ontzettend leuk, mede omdat de spellen op de vrijgezel zijn gericht waar natuurlijk enige hilariteit bij komt kijken.

Ruime keuze bij Outdoor Unlimited

Naast de thema’s voor een sportief vrijgezellenfeest heb je ook de keuze uit diverse arrangementen. Zo kan je kiezen uit verschillende tijdsduren en het type verzorging (wel of geen maaltijd, drankarrangement etc.). Outdoor Unlimited garandeert jullie een top sportief vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat wordt!

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving