Personeelsfeest Twente

Bij een onvergetelijk personeelsfeest organiseren, komen heel wat zaken kijken. Het is soms lastig om originele ideeën voor een personeelsfeest in Twente te verzinnen en ook de planning van een bedrijfsfeest blijkt niet altijd een eenvoudige opgave. Outdoor Unlimited neemt u de planning daarom geheel uit handen en biedt u de keuze uit diverse uitdagende personeelsuitjes.

Binnen welk type bedrijf u ook werkzaam bent, Outdoor Unlimited heeft altijd wel een personeelsfeest dat exact voldoet aan de wensen van u en uw collega’s. Onze focus ligt op buitensport activiteiten die uitermate geschikt zijn voor teambuilding of gewoon een gezellige dag. Voor een leuk bedrijfsuitje in Twente bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Klik hier voor meer info

De beste ideeën voor een personeelsfeest in Twente

Heeft u ideeën nodig voor een spetterend personeelsfeest in Twente? Bekijk dan vooral eens de arrangementen voor een personeelsfeest van Outdoor Unlimited. Wij bieden u op dit moment 4 verschillende arrangementen, waarvan met name onze Maffia Night bij uitstek geschikt is voor een bedrijfsfeest of personeelsuitje.

Tijdens het speciale Maffe Maffia programma worden de deelnemers welkom geheten met koffie en krentenwegge en vervolgens verdeeld in verschillende groepen. Voor Don Al Capone moeten zij uiteenlopende smokkelwaar langs de douane zien te sluizen, waarbij de winnaar een unieke oorkonde kan verdienen. De dag wordt afgesloten met een gezellig hapje en drankje.

Personeelsfeest organiseren in Twente

Wilt u een spannend personeelsfeest organiseren in Twente waarbij de geluksfactor een belangrijke rol speelt? Dan is onze Casino Las Vegas personeelsavond het ideale bedrijfsuitje. Gedurende de avond leert u de basisvaardigheden van poker, blackjack en/of roulette en kunt u in een ongedwongen sfeer met uw collega’s een zo hoog mogelijke winst nastreven.

Een uitdagend alternatief is het CSI moordspel van Outdoor Unlimited. Deelnemers worden verdeeld in verschillende groepen en moeten zo snel mogelijk een moord oplossen. Elke rechercheteam heeft speciale hulpmiddelen tot zijn beschikking om de raadselachtige moordzaak tot een goed einde te brengen. De ultieme teambuilding activiteit, want een goede samenwerking is vereist!

Neem contact met ons op

Leuke personeelsavond of bedrijfsfeest in Twente

Zoekt u toch iets anders dan bovenstaande arrangementen? Kies dan simpelweg voor een klassieker: Jongens tegen de Meisjes. Een personeelsavond of bedrijfsfeest vol humor is gegarandeerd. Tijdens een grappige quizz wordt voor eens en altijd beslist wat nu echt het sterke geslacht is. De deelnemers doen mee aan zowel indoor als outdoor activiteiten.

Naast de organisatie van een personeelsfeest of bedrijfsuitje, kunt u bij Outdoor Unlimited ook terecht voor de invulling van een vrijgezellenfeest, familiedag, een schooluitje en talloze andere groepsuitjes. Wilt u meer informatie over onze arrangementen? Stuur een mailtje naar info@outdoorunlimited.nl of bel naar 06 – 437 666 58.

Nieuws

Unieke bedrijfsuitjes in Overijssel

Toen wij 7 jaar geleden ons buitensportbedrijf hadde

19 februari 2017 read more

Nieuwe vrijgezellenfeesten

Wij zijn 7 jaar geleden gestart met het aanbieden va

22 januari 2017 read more