Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Personeelsfeest Overijssel

Wil je graag een origineel personeelsfeest Overijssel organiseren? Of gewoonweg graag met collega’s een leuke dag beleven? Outdoor Unlimited heeft dan de perfecte arrangementen! Geef je de voorkeur aan actief bezig zijn of liever een gezellige quiz? Organiseer dan snel het perfecte personeelsfeest Overijssel!


Gezellig personeelsfeest Overijssel

Een personeelsfeest Overijssel is natuurlijk ideaal om elkaar beter te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje en natuurlijk een leuke activiteit zoals een gezamenlijk spel of quiz. Outdoor Unlimited zorgt er voor dat het een spetterend personeelsfeest wordt. Of je nu kiest voor een altijd goede Casino Avond of de Ik Hou van Holland quiz waarbij op ludieke wijze de kennis over Nederland wordt getest, iedereen kan mee doen! Outdoor Unlimited is bij uitstek de ultieme organisator voor het perfecte personeelsfeest. 

Alles in orde

Outdoor Unlimited is het bedrijf wat er voor zorgt dat ieder feest tot in de puntjes geregeld is. Er zal niemand iets te kort komen. Daarnaast bestaat de fijne mogelijkheid uit diverse arrangementen voor het personeelsfeest Overijssel, waarbij je vooraf de keuze hebt uit bijvoorbeeld de tijdsduur, hapjes en drankjes en eventuele toevoegingen aan het programma.

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving