Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Kinderfeestje Twente

Staat er een kinderfeestje in het vooruitzicht, maar heb je nog geen concrete plannen gemaakt? Wellicht heeft Outdoor Unlimited een leuk aanbod uit de diverse thema’s. Is jouw kind een echte huttenbouwer of speelt hij of zij graag in groepsverband een spel? Kies uit de drie thema’s en beleef een fantastisch kinderfeestje Twente!

Een geweldig kinderfeestje Twente

Outdoor Unlimited weet precies wat kinderen leuk vinden. Zo is er een heuse GPS Schatzoeken, wat ontzettend leuk is om in een groepje te doen. Zijn de kinderen meer avontuurlijk en ondernemend ingesteld, dan is het bouwen van hutten met diverse knopen en materialen een leuke optie als kinderfeestje. Is jouw kind juist het type voor spelletjes in groepsverband, dan is het kinderfeestje Twente met Stratego thema ideaal! Zo zie je maar, het wordt altijd een te gek kinderfeestje! 

Alles keurig in orde

Outdoor Unlimited is een ervaringsdeskundige op het gebied van het organiseren van feesten en partijtjes. Zo zal ook het kinderfeestje Twente van jouw kindje een groot succes worden. Tegen leuke prijzen en de keuze uit meerdere arrangementen stel je het kinderfeestje Twente samen precies zoals jij dat wilt. 

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving