Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Kinderfeestje Overijssel

Is er iets te vieren? Is er iemand jarig? Wij organiseren graag een groot feest voor jullie. Wanneer je graag iets leuks wilt doen maar nog geen concrete plannen hebt, kan je misschien een keuze maken uit ons leuke aanbod voor unieke kinderfeestje. Is jullie kind een echte huttenbouwer of speelt hij of zij graag in groepsverband een spel? Kies uit de drie thema’s en beleef een fantastisch kinderfeestje Overijssel!

Een té gek kinderfeestje Overijssel

Outdoor Unlimited weet precies wat ouders en kinderen leuk vinden. Wat dacht je van GPS Schatzoeken, wat super leuk is om in een kleine groepjes te doen. Voor de meer avontuurlijke en ondernemende kinderen, kunnen we hutten gaan bouwen en tegelijkertijd leren om diverse knopen te maken en te werken met verschillende materialen. Een leuke optie als kinderfeestje Overijssel. Is jullie kind juist het type voor spelletjes in groepsverband, dan is het kinderfeestje Overijssel met Stratego thema helemaal een schot in de roosl! Zo zie je maar, het wordt altijd een te gek kinderfeestje Overijssel! 

Alles keurig in orde

Outdoor Unlimited is een ervaringsdeskundige op het gebied van het organiseren van feesten en partijtjes. Zo zal ook het kinderfeestje Overijssel van jullie kindje een geweldig succes worden. Wij zijn betaalbaar en bieden een keuze uit meerdere arrangementen stel je het kinderfeestje Overijssel samen precies zoals jullie dat willen. 

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht




  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving