Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Familiedag Twente

Een gezellige familiedag Twente beleef je bij Outdoor Unlimited. Met een scala aan thema’s is er een leuke keuze, zodat er altijd wel iets passends bij zit. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor een stoere dag vol spellen en activiteiten? Of gaan jullie voor de Ik hou van Holland quiz, vol ludieke vragen? Het is allemaal mogelijk, het wordt een geweldige familiedag Twente!

Een familiedag Twente om te herinneren

Een familiedag Twente is al te reserveren vanaf 10 deelnemers en bij sommige thema’s vanaf 25 deelnemers. Ideaal voor als jullie een gezellige dag willen organiseren om met de gehele familie samen te komen en te genieten van de leuke activiteiten. Of er nu gekozen wordt voor de spannende, maar grappige Maffe Maffia Tocht of het o zo leuke Twents Arrangement, het zal op en top genieten zijn. Daarnaast biedt Outdoor Unlimited diverse arrangementen per thema aan, zodat de keuze vrij is voor hapjes, drankjes en dergelijke.

Prima geregeld

Tijdens de familiedag Twente zal het niemand aan iets ontbreken. Met een ruim aanbod aan afwisselende, ludieke spelletjes, leuke typetjes en natuurlijk een goede sfeer, is het gegarandeerd genieten tijdens de familiedag Twente.

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving