Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Betaalbaar vrijgezellenfeest

Dien je een te gek, onvergetelijk maar betaalbaar vrijgezellenfeest te organiseren voor je beste vriend of vriendin? Dan ben je bij Outdoor Unlimited aan het juiste adres. Met vele uiteenlopende thema’s en spellen is de keuze enorm. En niet te vergeten, het is ook nog een betaalbaar!

Onvergetelijk, maar betaalbaar vrijgezellenfeest

Het Beat the Bachelor programma is nieuw bij Outdoor Unlimited. Een ontzettend leuk thema, perfect voor een vrijgezellenfeest. Het is een thema waarbij je zelf alle inspraak hebt. De ultieme kans om een vrijgezellenfeest geheel naar eigen wens samen te stellen. Of het nu een actieve of juist rustige dag wordt, dat ligt helemaal een jullie zelf. Met een keuze uit 5 verschillende typetjes, 10 activiteiten en 3 arrangementen is het aanbod enorm. En niet onbelangrijk, ook de prijs is zeer voordelig waardoor het een betaalbaar vrijgezellenfeest wordt!

Alles prima geregeld

Outdoor Unlimited staat er voor dat een betaalbaar vrijgezellenfeest tot in de puntjes wordt verzorgd. Nadat de wensen voor een betaalbaar vrijgezellenfeest zijn doorgegeven en het feest is samengesteld kan er haast niets meer fout gaat. De vrijgezel zal een top dag beleven!

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving