Bedrijfsuitje Twente

Het vinden van een leuk bedrijfsuitje in Twente is niet altijd eenvoudig. Een bedrijfsuitje kan soms formeel of gezapig zijn en is daarom niet iedereen zijn favoriete bezigheid. De originele bedrijfsuitjes in Twente van Outdoor Unlimited vormen de uitzondering op deze regel. U kunt rekenen op een gezellig en enerverend teamuitje dat u en uw collega’s nog lange tijd bij zal blijven.

Outdoor Unlimited laat u kiezen uit vele verschillende bedrijfsuitjes in Twente. Zo zit er voor elk bedrijf altijd wel een personeelsuitje tussen dat bij iedereen in de smaak valt. Wij zijn gespecialiseerd in buitensport, waardoor u verzekerd bent van spannende teambuilding activiteiten in de prachtige omgeving van Twente.

Klik hier voor meer info

Bedrijfsuitje of groepsuitje in Twente

Voor organisaties die op zoek zijn naar een actief bedrijfsuitje in Twente, biedt Outdoor Unlimited momenteel 4 unieke arrangementen. Bijzonder populair is ons Twents arrangement, waar de deelnemers in Twentse traditie worden ontvangen met krentenwegge en koffie. Vervolgens staan hen maar liefst 8 verschillende uitdagende activiteiten te wachten onder leiding van boer Harm.

Dit is het ideale arrangement voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Twente, omdat de activiteiten zich afspelen in het Twentse landschap en alle deelnemers een typische Twentse kledingset dragen. De beste groep ontvangt aan het einde van de dag een prachtig Twents aandenken. Zoals boer Harm zou zeggen: “A-j Plat Könt Proatn, mö-j ’t nie loatn!”

Teamuitje of bedrijfsuitje in Twente organiseren

Bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbaar bedrijfsuitje in Twente, kunnen zich geen buil vallen aan ons speciale Lagoon Adventure arrangement. In samenwerking met Grand cafe / restaurant Lagoon in Nijverdal organiseert Outdoor Unlimited voor u en uw collega’s een uitdagende GPS tocht met meerdere recreatieve buitensport activiteiten.

Mag de nadruk wat u betreft meer liggen op het competitieve element? Kies dan voor ons speciale Weg met de Baas arrangement. Tijdens dit spannende bedrijfsuitje in Twente strijden verschillende teams tegen elkaar met sportieve teambuilding activiteiten. Dit alles om de felbegeerde Best Team-award in de wacht te slepen.

Neem contact met ons op

De leukste groepsuitjes en bedrijfsuitjes in Twente

Een van onze meest geliefde bedrijfsuitjes in Twente is ons all-inclusive arrangement. Dit is een compleet verzorgd groepsuitje dat speciaal is bedoeld om grote groepen tegen een lage prijs een fantastische dag te bezorgen. De deelnemers voeren verschillende buitensport activiteiten uit en sluiten de dag af met een heerlijke barbecue.

Naast bedrijfsuitjes in Twente biedt Outdoor Unlimited ook speciale arrangementen voor familiedagen, vrijgezellenfeesten, personeelsfeesten en nog vele andere groepsuitjes. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw ideale bedrijfsuitje? Mail naar info@outdoorunlimited.nl of bel ons op  06 – 437 666 58.

Nieuws

Unieke bedrijfsuitjes in Overijssel

Toen wij 7 jaar geleden ons buitensportbedrijf hadde

19 februari 2017 read more

Nieuwe vrijgezellenfeesten

Wij zijn 7 jaar geleden gestart met het aanbieden va

22 januari 2017 read more