Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Bedrijfsuitje Twente

Het ultieme bedrijfsuitje Twente is het Twents Arrangement, georganiseerd door Outdoor Unlimited in Marle. Ontzettend leuk voor degene die uit deze omgeving komen of gewoonweg graag kennis willen maken met de Twentse gebruiken. Je wordt als groep deelnemers ontvangen in Twentse stijl door boer Harm, die de verdere dag ook zal begeleiden.

Ontzettend gezellig bedrijfsuitje Twente

Het Twentse arrangement bestaat uit diverse teambuilding activiteiten zoals een kruiwagen race, boomstam zagen en vaten werpen. Stuk voor stuk ontzettend leuke spellen die naast actief ook enige uitdaging bieden. Want welke team is het snelste en gaat er met het Twentse aandenken van door? Natuurlijk heeft Outdoor Unlimited nog meerdere thema’s voor een gezellig bedrijfsuitje Twente. De keuze is geheel aan jullie! Van stoer tot zeer actief, het is een bedrijfsuitje Twente om niet snel te vergeten. 

Goed geregeld bij Outdoor Unlimited

Wanneer je kiest voor een bedrijfsuitje Twente wil je vanzelfsprekend graag dat het goed geregeld is. Bij Outdoor Unlimited komt niemand iets te kort. Van hilarische samenwerkingen tot actieve sport en spel elementen, het is allemaal aanwezig.Tevens is er het all-inclusive arrangement, waar ook het eten en drinken keurig wordt verzorgd. Een ideaal bedrijfsuitje Twente!

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving