Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Bedrijfsuitje Overijssel

Een uitje met collega’s is altijd gezellig. Maar ben je toe aan iets nieuws en uitdagends en dien jij het uitje te organiseren? Laat het dan geheel over aan Outdoor Unlimited. Met diverse thema’s en activiteiten verzorg jij het beste bedrijfsuitje Overijssel. Niet alleen jij, maar ook jouw collega’s en eventueel leidinggevenden zullen een top dagje uit beleven!

Een actief bedrijfsuitje Overijssel

Een bedrijfsuitje is over het algemeen bedoeld om de band onderling te versterken. Outdoor Unlimited speelt hier prima op in door diverse thema’s aan te bieden waar teambuilding centraal staat. Denk hierbij aan GPS tours, teamspellen zoals handboogschieten, touwtrekken en blindemanstouw. Het gaat er om dat het een gezellig bedrijfsuitje Overijssel wordt, waarbij je een leuke dag met collega’s beleeft. Outdoor Unlimited heeft verschillende arrangementen voor een leuk bedrijfsuitje Overijssel, waaronder het all-inclusive arrangement waarbij ook het eten en drinken tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Slimme keuze; Outdoor Unlimited

Voor een gezellig, goed georganiseerd bedrijfsuitje Overijssel hoef je niet lang te zoeken. Outdoor Unlimited regelt het perfect en zal er voor zorgen dat iedereen een top dag beleven zal. Vanaf 25 deelnemers reserveer je snel en eenvoudig een perfect bedrijfsuitje Overijssel. 

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving