Teamtraining & Bedrijfsuitje Twente in Overijsseel
Kinderfeestje Twente in Overijssel

Activiteiten Overijssel

Voor welke gelegenheid dan ook, bij Outdoor Unlimited zijn vele uiteenlopende activiteiten Overijssel te beleven. Voor het overgrote gedeelte speelt het zich allemaal af in de buitenlucht, wat het ook ideaal maakt voor grotere groepen. Of het nu een bedrijfsuitje betreft of dagje weg met vrienden, het is altijd een groots succes bij Outdoor Unlimited. 

Divers aanbod aan activiteiten Overijssel

Voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest bent u in Overijssel aan het juiste adres. Met ludieke spellen en veel grappen en grollen wordt het een top dag. Maar ook wanneer je graag een familiedag wilt organiseren met diverse activiteiten Overijssel staat Outdoor Unlimited voor je klaar. Evenals activiteiten Overijssel op locatie, denk hierbij aan opblaasbare elementen zoals een springkussen en stormbaan. 

Goede service en kwaliteit

Zodra je een feest met diverse activiteiten Overijssel wilt organiseren bij Outdoor Unlimited ben je er van verzekerd dat alles prima geregeld is. Van een warm welkom tot de vele verschillende thema's en arrangementen. Van een eenvoudig middagprogramma tot een geheel verzorgde dag met alles er op en er aan. De activiteiten Overijssel zijn voor jong en oud, dus iedereen is welkom bij Outdoor Unlimited!

Familiedag Twente Vrijgezellenfeest Mannen en Vrouwen, regio Twente in Overijssel Activiteiten Op Locatie in Overijssel Verhuur Attracties in Overijssel

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon no.

  Onderwerp

  Uw bericht
  Nieuws

  Jubileum 5 jarig bestaan Outdoor Unlimited

  Outdoor Unlimited bestaat vanaf november dit jaar 5

  21 oktober 2014 read more

  Nieuwe Najaars arrangementen!

  Outdoor Unlimited heeft voor het najaar van 2014 wee

  15 augustus 2014 read more

  Contact Info

  Outdoor Unlimited
  Raamsweg 7
  7448 PW Haarle
  (regio Twente in Overijssel)
  tel.: 06 - 437 666 58
  info@outdoorunlimited.nl

  Kaart & routebeschrijving