Familiedag Twente

Wilt u een familiedag organiseren in Twente en bent u op zoek naar originele ideeën? Bekijk dan de speciale familiedag arrangementen op de website van Outdoor Unlimited. U kunt kiezen uit diverse gezellige familie uitjes waar zowel jong als oud veel plezier aan zullen beleven. Bovendien bewijzen wij dat een geheel verzorgde familiedag in Overijssel heel goedkoop kan zijn.

De uiteenlopende familieuitjes van Outdoor Unlimited bieden voor elk wat wils. Hoewel wij gespecialiseerd zijn in buitensport activiteiten, kunt u bij uw familiedag in Twente ook kiezen uit diverse binnenactiviteiten. Zo weet u zeker dat wij altijd een arrangement hebben dat precies overeenkomt met uw behoeften.

Klik hier voor meer info

De beste familiedag ideeën Twente

Net als veel andere mensen bent u waarschijnlijk op zoek naar leuke familiedag ideeën voor een onvergetelijk familiefeest in Twente. Dan bent u op de juiste website beland, want wij bieden momenteel maar liefst 6 unieke familiedag arrangementen die elk zo hun eigen specifieke voordelen hebben.

Zeer origineel is bijvoorbeeld onze Middeleeuwen familiedag in Twente, die uw familiefeest geheel in het teken zet van leuke activiteiten in Middeleeuwse stijl. Deelnemers moeten het tegen elkaar opnemen in 6 verschillende Middeleeuwse proeven, waaronder bijlwerpen, touwtrekken, handboogschieten en een heus riddergevecht.

Familiedag organiseren in Twente: goedkoop familiefeest

Geeft u de voorkeur aan een familiedag in Twente met een moderner tintje, dan vormt ons Schietcombi arrangement een uitstekend en betaalbaar alternatief. Dit arrangement bestaat uit onderdelen zoals handboogschieten, blaaspijp schieten, luchtbuks schieten en luchtdrukpistool schieten. Verschillende kleine groepjes strijden tegen elkaar voor de winst.

Hoeft het wat u betreft allemaal niet zo competitief te zijn? Dan is het Lagoon Adventure arrangement van Outdoor Unlimited een betere optie voor uw familiedag in Twente. Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 deelnemers en bestaat onder meer uit een spannende GPS tocht en diverse aanvullende keuzeactiviteiten.

Neem contact met ons op

Het ultieme familiefeest in Twente, Salland of Overijssel

Een uitermate populaire familiedag in Twente is ons Twents arrangement, waar boer Harm uw familie ontvangt met krentenwegge en koffie in Twentse stijl. U bent verzekerd van een enerverende en gezellige familiedag met 8 verschillende typisch Twentse activiteiten. De winnende groep ontvangt een uniek Twents aandenken.

U kunt bij Outdoor Unlimited niet alleen terecht voor het organiseren van uw familiedag in Twente, maar ook voor de organisatie van bedrijfsuitjes, personeelsfeesten en andere groepsuitjes op uiteenlopende locaties in Twente, Salland en Overijssel. Bel voor meer informatie naar 06 – 437 666 58 of stel uw vraag via info@outdoorunlimited.nl.

Nieuws

Unieke bedrijfsuitjes in Overijssel

Toen wij 7 jaar geleden ons buitensportbedrijf hadde

19 februari 2017 read more

Nieuwe vrijgezellenfeesten

Wij zijn 7 jaar geleden gestart met het aanbieden va

22 januari 2017 read more